STIRI
 

Vizita primarului Capitalei domnul Sorin Oprescu la Spitalul Clinic Colentina          În data de marți 28 mai 2012 edilul șef al capitalei dl. Sorin Oprescu a efectuat o vizită de lucru în cadrul spitalului nostru. Sorin Oprescu in cursul vizitei a mentionat ca in cel mult trei ani, Spitalul Colentina va deveni un "AKH" al Capitalei dupa ce va fi finalizat pavilionul nou cu sapte etaje ce va fi legat de cel mai mare centru de cercetare medicala din Romania.
          Referirea la unul dintre cele mai moderne spitale ale lumii (Allgemeines Krankenhaus - AKH - din Viena) a fost făcută cu prilejul vizitei la noul centrul de cercetare medicală din cadrul spitalului, care va fi funcțional datorită unei investiții de 23 milioane de euro din fonduri europene, cu o contribuție a municipalității de o treime din sumă.
          Clincile existente in caest moment urmând să fie utilizate ca departamente pentru recuperare sau spații de cazare. "Noul spital va fi legat de centrul de cercetare medicală, devenind o unitate medicală tip AKH. "De fapt, eu aș vrea ca noul spital Colentina să devină al doilea spital important de urgență pentru partea de est și sud a Capitalei", a mai spus Oprescu.

           

           

           

           

           

 

Foto: Spitalul Clinic Colentina