ARHIVĂ 2011
  Arhiva anunțurilor și evenimentelor


  Anunțul nr. 3 (12-05-2011)

ANUNT PUBLIC

La procedura de autorizare

            SPITALUL CLINIC COLENTINA, cu sediul in sos. Stefan cel Mare, nr. 19-21, sector 2, Bucuresti, inregistrata la O.N.R.C. – O.R.C.T.B. cu C.U.I nr. 4283929, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitate de asistenta spitaliceasca desfasurata in sos. Stefan cel Mare, nr. 19-21, sector 2, Bucuresti.
            Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BUCURESTI din sectorul 6, Aleea Lacul Morii nr.1 (Barajul Lacul Morii – in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9:00-12:00, de luni pana vineri.
          Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

  Anunțul nr. 2 (07-03-2011)

          In cadrul spitalului va functiona cel mai mare centru de cercetare medicală multidisciplinară din România, investiția va avea o durata de executare de nouă luni, având valoarea de peste 17 de milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene.
         
Centrul va beneficia de dotare și tehnologie de ultimă generație cu peste 300 de echipamente si dispozitive medicale cu un cost de aproximativ 9,8 milioane de euro. Aparatura medicală achizitionată va fi destinată mai multor specialităti medicale de la cardiologie la alergologie si dermatologie. Astfel, se vor achizitiona 37 de aparate de electrocardiografie, 36 de aparate pentru investigatii alergologice, 8 ecografe si aparate de imagistică, 14 echipamente de imagistică cu rezonantă magnetică si de tomografie, 18 aparate de endoscopie si endochirurgie, 10 aparate pentru onco-dermatologie, 55 echipamente pentru pregătire probe histopatologie si citopatologie, dar si 16 echipamente pentru recuperare neuromotorie.            În unitatea de cercetare vor fi realizate investigații de mare complexitate, printre care cele pentru depistarea precoce a cancerului, dar și de monitorizare a efecienței tratamentului acestei maladii care afectează tot mai multe persoane. Astfel, centrul va beneficia de un Pet CT și un Spect CT, microscop electronic, echipamente pentru anatomia patologică și de un centru de cercetare cardiologică ultramodernă.
          Aparatura achizitionată va fi utilizată atât în activitatea de cercetare medicală, cât si la diagnosticarea pacientilor. Toată aparatura se va afla în acest centru, iar pacientii, în functie de necesităti, vor fi trimisi pentru investigatii in acest centru.
          Lucrările care au început în 1 martie vor dura nouă luni. În această perioadă vor fi realizate lucrări de reabilitare, consolidarea și modernizare a clădirii în care va funcționa noul centru de cercetare medicală. Centrul va fi realizat în cadrul unui proiect de cercetare din fonduri europene obținut de Spitalul Clinic Colentina. Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul proiectului www.cdpcolentina.eu

  Anunțul nr. 1 (15-04-2011)
 Anunt de participare - Achizitie Publica Servicii Medicale de Nefrologie


Selectati arhiva din anul

2010 - 2012