Home Sănătate Cum să scadă tensiunea arterială

Cum să scadă tensiunea arterială

0
Cum să scadă tensiunea arterială

Studii din ultimii 20 de ani au arătat că cele mai multe dintre persoanele economică, crearea de națiuni au hipertensiune arterială numerele care sunt mai mari decât ar trebui să fie, cu mai multe confruntă cu hipertensiune arterială.

În fapt, există nenumărate persoane fizice din întreaga lume care se luptă cu hipertensiune arterială simptome, sau hipertensiune arterială. Începând cu anul 2008, prevalența a crescut de hipertensiune arterială printre adulții de peste 25 de ani de vârstele au avut de-a face cu 40 la sută din întreaga lume. În jur de 75 de milioane de adulți Americani … asta e de 32%, sau 1 din 3 adulti– sufera de hipertensiune arteriala.

Ce Este Tensiunea Arterială?

Tensiunea arteriala este o combinație de sistolice precum și presiunea diastolică. Sistolică stres reprezintă sângele vigoare, sau de presiune, în timp ce inima bate precum și diastolice de stres reprezintă presiunea sângelui atunci când inima se duce la restul.

Presiunea sistolică este în mod constant de prima de sus sau dimensiune, într-o lectura a tensiunii arteriale. Într-o analiză de 130/80, 130 de standuri pentru presiune sistolică și 80 de standuri pentru presiunea diastolica. În prehypertension, a tensiunii arteriale sistolice numere variază de la 120– 129 precum și diastolice numere sunt mult mai puțin decât 80.

Numere pentru etapa 1 hipertensiune arterială variaza de la 130– 139 pentru valorile sistolice și/sau 80– 89 diastolice numere. Cu etapa 2 hipertensiune arterială sistolică și analize sunt 140 sau mai mare și/sau diastolice analize măsura de 90 sau mai mare. Deși ambele numere sunt semnificative, după referitoare la vârsta de 50 de ani, numărul sistolica este crucială. Doar 10 la sută de hipertensiune cazuri rezulta din secundar sau recunoscut de cauze, cum ar fi medicamente, sau probleme, și, de asemenea, boli ale altor organe.

Hipertensiune arterială se întâmplă atunci când stresul pe artere precum și vasele de sânge devine prea ridicat, la fel ca peretele arterial devine distorsionat declanșarea stres suplimentar asupra inimii. Lungă durată-de înaltă tensiunea arterială mare sporește riscul de accident vascular cerebral, atac de cord și diabet. Majoritatea Americanilor nu înțelege, de asemenea, au hipertensiune arterială până la severe apar probleme.

Tulburări metabolice: un grup de probleme metabolice, cum ar fi nivel ridicat de colesterol si insulina, ateroscleroza și, de asemenea, a crescut midsection dimensiune

Frecvent, nu există semne și simptome ca tensiunea arterială mare crește, cu toate acestea am asistat indicatori pentru foarte hipertensiune arterială pot include piept de disconfort, confuzie, frustrări, zgomot in ureche sau zumzet, neregulate ale inimii, sângerări nazale, oboseala sau viziune ajustări.

Puteți monitoriza propriile tensiunii arteriale la domiciliu a face uz de un domiciliu a tensiunii arteriale ecran. American Heart Organizația recomandă utilizarea unui sistem automatizat, manșetă stil bicepsul monitor. Asigura-ai cumpara un display care a fost validat și, de asemenea, cu o manșetă care se potrivește corect în jurul brațului. După aceea urmați aceste simple acțiuni:

Nu merge, mananca, bea băuturi cofeinizate, sau fum în termen de 30 de minute de măsurare a tensiunii arteriale.

Încă stai cu spatele drept și picioarele plate pe podea. Urmați ecranul de ghidare sau adresați-vă medicului dumneavoastră cum să-l folosească în mod corespunzător.

Asigurați-vă că verificați tensiunea arterială la aceeași oră în fiecare zi.

Verificați tensiunii arteriale de două sau de trei ori de fiecare dată să luați un scaun pentru a-l determina. Așteptați un minut între fiecare lectură. Fi sigur de a urmări măsurătorile dumneavoastră, fie de a le scrie într-un jurnal sau utilizand o pe internet tracker.

Top Alimente pentru o Dieta Hipertensiune

Una dintre cele mai bune puncte pe care le puteți face pentru a reduce tensiunea arterială este de a mânca sănătos, dieta hipertensiune. Continue reading enumerate mai jos pentru a afla mai multe cu privire la ce alimente sunt bune pentru hipertensiune.

Alimentele bogate in fibre: Neprocesate alimente bogate in fibre, cum ar fi legume, fructe, precum și semințele trebuie să fie baza oricărui tip de dieta sanatoasa. Dacă te întrebi cum poți menține tensiunea arterială ridicată, consumul de alimente bogate in fibre sanatoase poate ajuta cu siguranță.

Scăzut de sodiu alimente: Excesul consumului de sare crește tensiunea arterială ridicată. Limitare de utilizare la nu mai mult de 1500 … 2000 de mg pe zi.

Alimente ridicat de potasiu: Potasiul combate efectele de sare și, de asemenea, ajută la scăderea tensiunii arteriale. Include alimente, cum ar fi pepeni, avocado și banane.

Omega-3 abundente de alimente: Mananca omega-3 alimente bogate cum ar fi iarbă-hrănite carne de vită, somon sălbatic capturat, chia si seminte de in pentru a reduce umflarea.

Sare de mare de alimente: Sodiu ridica tensiunii arteriale; prevenirea sare de mare de alimente procesate, muraturi, masline sau conserve de alimente.

Grăsimi nesaturate, precum Omega-6 grasimi: Aceste grăsimi cresc edem și hipertensiune arterială și sunt situate în alimente ambalate și, de asemenea, carne tradiționale.

Zahăr: consumul Ridicat de zahar este legată de hipertensiune arterială.

Cafeina: Prea multa cofeina poate crea o creștere a tensiunii arteriale.

Alcool: Îngustează arterele și, de asemenea, poate crește tensiunea arterială ridicată.

Mod De Viață Sfaturi pentru a reduce tensiunea Arterială Ridicată

Deci, ai să te întrebi exact cum de a reduce tensiunii arteriale în afară de modificarea dieta ta? Reducerea stresului poate reduce tensiunea arteriala. Alte câteva metode naturale pentru scaderea tensiunii arteriale constau din mai bine de odihnă, organizarea în plus de timp liber, precum și plăcută, învecinându-te cu încurajarea prieteni buni și exercitarea de zi cu zi.

Rutină exercițiu precum și dieta joacă un mare funcție în creștere (sau nu) de hipertensiune arterială. Un alt printre cele mai dăunătoare piese de Vest mod de viață este de tensiune. Manipularea stres și anxietate este format de relaxare strategii, cum ar fi respirație profundă, yoga, jurnalizare sau terapie prin arta.

Puteți ridica tensiunii arteriale la niveluri îngrijorătoare, pur și simplu, prin asumarea sau subliniind în ceea ce privește evenimentele. Vizualizate ocazii au la fel de mult fiziologice impact ca cele reale. În fapt, aceasta este baza de stres post-traumatic (PTSD), și îmbunătățirea performanței în antreprenori și sporturi Olimpice câștiguri cu vizualizare. Cel mai bun de prevenire pas pentru a hipertensiunii arteriale? Un mod sănătos de viață. E de bun simț, cu adevărat.

O suplimentare de o mulțime de toate-naturale metode de a reduce tensiunea arterială ridicată este de a integra o cheie vitală uleiuri chiar în dvs. de zi cu zi mod de viață. Esențial uleiuri pot scăderea tensiunii arteriale prin dilatarea arterelor, servind ca anti-oxidanți pentru a reduce stresul oxidativ și prin reducerea stresului emotional. Cele mai eficiente uleiuri vitale pentru reducerea tensiunii arteriale sunt lavanda, ylang ylang, salvie și, de asemenea, tămâie.

Vorbesc cu dvs. toate-naturale medicul cu privire la exact modul de a reduce tensiunii arteriale în mod natural și, de asemenea, în condiții de siguranță. Vorbesc cu medicul dumneavoastră înainte de a face semnificativ dieta si antrenament modificări. Dacă luați orice medicamente, tu, de asemenea, doresc pentru a face anumite nu există nici un medicament de comunicații cu orice fel de suplimente naturale care intenționați să le luați.

Hipertensiune arterială este un amestec de sistolice și diastolice. Hipertensiunea arterială apare atunci când presiunea pe artere și capilare devine prea mare și, de asemenea, peretele arterial suprafață sfârșește prin a fi denaturat crearea suplimentar de anxietate pe inima. Puteți monitoriza propriul dvs. foarte tensiunii arteriale prin măsurarea pulsul preț. Încercați toate-metode naturale pentru reducerea tensiunii arteriale ca nutritivă modificări, te eliberează de stres, precum antrenament. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a face orice tip de semnificative dieta sau de a exercita modificări sau încercarea de noi suplimente.