Home Uncategorized Fondatorul spitalului este regiunea moravia de sud,

Fondatorul spitalului este regiunea moravia de sud,

0

Centru de sănătate cu policlinica Havirov,

Oana a fost inaugurat în decembrie 1969 De 1.1.2003 este o organizație de tip contributiv din regiunea moravia-Silezia. Suntem singura zona clinic aparatul pe zona orașului Havířov. Vom face anumite aranjament de serviciile de sănătate și wellness pentru aproximativ 100 000 de populație din Havirov precum și locul din jur!.

Centru de sănătate cu policlinica Havirov,

Noi oferim asistență medicală în secțiile de internare, de exemplu, divizia medicală, urologice divizie, ginecologie și obstetrică divizie, ORL departament, departamentul intern, pediatric și neonatal divizie, neurologice divizie, boli contagioase departament, cetățean senior division, psihiatrie, reabilitare divizie, departament, ARO, MOJIP, hematologie divizie și, de asemenea, LDN. Am, de asemenea, asigurați-vă că procedura de spori, principalul aport de experți clinici ambulatoriu, instituționale farmacii si farmacii pentru publicul larg. În cele din urmă, oferim, de asemenea, procedura de urgență situația clinică soluție în Havirov, precum clinic de urgență de servicii stomatologice la nivel local retras de muncă în proprietățile de unitatea medicală.

Planificate tratamente sunt efectuate continuu în funcție de contractul cu persoana. Tratament spitalizare a fost de până la 31.12.2018, furnizate pe 414 standard de paturi și unitatea de asistență medicală inclusiv ARO, follow-up de tratament a fost oferit pe un 1-pat station (LDN), cu 30 de paturi. În 2018 rămas în centrul de sănătate internați 14 725 de pacienți din intensă paturi și 231 clienții în paturi ulterioare de tratament. Am detectat 637 nașteri precum și a fost făcut 4 275 operațiuni. Putem furniza, de asemenea ambulatoriu servicii medicale profesionale în ambulatoriu instalații care intră sub diferite profesioniștii birouri sau independent de menținut sub policlinica.

În centrul de sănătate

Funcționează 87 de salvare Pe o baza in ambulatoriu, în spital, în 2018 executat 212 207 examen. Pe de o ședere în spital și, de asemenea, de salvare constructe complementare de ingrijire pe secții OKB, RDG, OKH, patologie, ceea CE și nefrologie. A, până la 31.12.2018, ar trebui să NsP Havirov o sumă totală de 921 muncitori, dintre care 750 de femei. Munca Part-time la sfârșitul anului 163 de persoane. Pentru aranjamente în afara ocupării forței de muncă parteneriat rămas în Pns utilizeaza 238 lucrătorilor!.

În centrul de sănătate

Fundația rock din Spital Břeclav a fost început în 1986. De construcție și de construcție a fost planificat în două etape. În 1992, a fost luat în procedura etapă non-operare discipline și de investigare componente. faza-zone funcționale, ARO, centrale de operare zone și principalele salubritate a fost pus în procedura în 1996. Břeclav spitalul general unitate de asistență medicală de așa-numita zonă de tip, cu o considerabilă stationar si ambulatoriu componentă, oferindu-diagnostic, terapeutic, precum și mamele care avea grijă de o captare locație de aproximativ 130 de mii de cetățeni. Este mai mult implicată în continuă formare de sănătate și wellness lucrătorilor și funcțional de educație a publicului medicale, profesori și studenți din instituțiile medicale.

Componenta de sănătate în picioare timp de 23 de specialitati clinice, dintre care 12 cu pat departament, cu un total capacitatea de 419 paturi și numărul mediu de pacienți spitalizați are de-a face cu 20 de 500 pe an. Putem furniza soluții în următoarele specialități intern medicamente, neurologie, dermatologie, pulmonar, contagioase, pediatrie, procedura chirurgicala, urologie, obstetrica si ginecologie, orl, anestezie și reanimare, ortopedie, hematologie și transfusiologie, reabilitare și medicină fizică. Laborator de cercetare și examinare partea a conține microbiologie, biochimie, hematologie, anatomo – patologie, radiodiagnostika, de reabilitare, de salvare oncologie medicală, precum și principalele zone de operare cu principalul sterilizare.