Home Sănătate Modalități ușoare de a scădea în mod natural valorile glicemiei

Modalități ușoare de a scădea în mod natural valorile glicemiei

0
Modalități ușoare de a scădea în mod natural valorile glicemiei

Ridicat nivelul de zahăr din sânge se întâmplă atunci când organismul dumneavoastră nu poate transfera în mod corespunzător de zahăr din sânge în celule. Atunci când sunt lăsate necontrolate, acest lucru poate duce la probleme cu diabet zaharat. O cercetare din 2012 a raportat că 12– 14% dintre NOI adulți cu diabet de tip 2, probleme în timp ce 37– 38% au fost identificate ca pre-diabetice. Acest lucru implică faptul că 50% din toate Statele Unite ale americii adulti au diabet zaharat sau pre-diabet.

Normal antrenament poate ajuta la reducerea de greutate, precum și creșterea nivelului insulinei de sensibilitate. Sporit sensibilitatea la insulina implică celulele tale sunt mult mai capabili de a utiliza oferite de zahăr în sânge. Antrenament ajută, de asemenea, masa musculara utiliza nivelul de zahăr din sânge pentru energie și, de asemenea, contracția.

Exersează regulat și controlează-ți aportul de carbohidrați

Dacă ai probleme cu nivelul de zahar din sange de control, ar trebui să examineze în mod obișnuit nivelurile. Acest lucru vă va ajuta să descoperi cum te-ai răspuns la diverse activități și, de asemenea, să mențină nivelul de zahăr din sânge niveluri la obtinerea fie prea mare sau, de asemenea, reduse. Excelent forme de exercițiu include greutate de ridicare, plimba vioi, alergare, ciclism, dans, drumeții, înot și, de asemenea, o mulțime mai mult. Antrenament ridică nivelul de insulină de sensibilitate și asistă masa musculara obține zaharuri din sânge. Acest lucru poate duce la minimizat nivelul de zahăr din sânge.

Corpul tau se rupe carbohidrati jos chiar în zaharuri (în special zahăr), și apoi insulină mută zaharuri direct în celule. Când ai mânca o mulțime de carbohidrati sau au probleme cu insulina caracteristică, acest proces eșuează, precum și de zahăr din sânge grade crește. Cu toate acestea, există numeroase lucruri pe care le puteți face în jurul valorii de acest lucru.

American Diabet, Probleme de Organizare (ADA) recomandă controlul consumul de carbohidrati de numărare carbohidrati sau de a face uz de un aliment sistem de schimb. Unele cercetări se pare că aceste tehnici pot ajuta, de asemenea, să vă pregătiți mesele în mod corespunzător, care pot îmbunătăți controlul glicemiei. Multe studii de cercetare, de asemenea, arată că un low-carb, plan de dieta ajută la reducerea glicemiei grade și, de asemenea, opri glucoză din sânge piroane. Ce e mai mult, un low-carb, plan de dieta poate ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge de grade, pe termen lung. Puteți citi mai multe în acest post pe sănătoasă low-carb consuma cu diabet zaharat. Carbohidratii sunt defalcate în zahăr, care ridică nivelul de zahăr din sânge niveluri. Scăderea aportul de carbohidrati poate ajuta cu nivelul de zahăr din sânge sub control.

Fibrele incetinesc digestia de carbohidrati precum și absorbția de zahăr. Pentru aceste motive, promovează un mod mult mai constantă creștere a zahărului din sânge grade. În plus, un fel de fibre consuma poate juca un rol. Există 2 tipuri de fibre: solubile și insolubile. În timp ce ambele sunt foarte importante, fibre solubile deosebit a fost demonstrat pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge de grade. În plus, o dieta bogata in fibre poate ajuta să aibă grijă de tip 1 diabet zaharat probleme prin stimularea controlul de zahăr din sânge și, de asemenea, scăderea nivelului de zahăr din sânge minime. Alimentele care sunt bogate in fibre includ legume, fructe, leguminoase și, de asemenea, boabe întregi. Cel sugerat de zi cu zi aportul de fibre are de-a face cu 25 de grame pentru femei și, de asemenea, 38 de grame pentru bărbați. Care are de-a face cu 14 grame pentru fiecare 1.000 de calorii.

Bea apă și rămâi hidratat

Consumul suficient de apă poate ajuta să vă mențineți nivelul de zahăr din sânge de grade în sănătoasă și echilibrată restricții. În plus față de protejarea împotriva deshidratării, ajută rinichii alunga excesul de zahăr din sânge prin urină. O cercetare empirică a arătat că cei care consumă alcool mai mult de apă avut un pericol redus de creare a ridicat nivelul de glucoza din sange.

Consumul de apă în mod constant re-hidrateaza sânge, scade nivelul de zahăr din sânge niveluri și minimizează diabet zaharat de risc. Bear în minte că de apă și diverse alte non-caloric băuturi sunt cele mai bune. Îndulcită cu zahăr băuturi ridica de zahăr din sânge, unitate de greutate și de a crește, de asemenea, probleme cu diabet zaharat amenințare. Rămase hidratat poate reduce nivelul de zahăr din sânge de grade și, de asemenea, ajuta la oprirea diabet. Apa este cel mai bun.

Partea de control asistă control consumul de calorii și poate provoca pierderea in greutate. Ca urmare, gestionarea greutatea dumneavoastră promovează sănătos și echilibrat de zahăr în sânge și a fost demonstrat pentru a reduce amenințarea de a stabili diabet zaharat de tip 2. Monitorizarea oferă dimensiuni, de asemenea, ajută la reducerea aportului de calorii și, de asemenea, ulterioare de glucoza din sange piroane.

Indicele glicemic a fost dezvoltat pentru a evalua organismului nivelul de zahăr din sânge reacție la alimente care contin carbohidrati. Atât cantitatea și tipul de carbohidrati-mi dau seama cum un aliment afectează nivelul de zahăr din sânge niveluri. Consumatoare de low-glicemic-alimentele cu indice a fost de fapt verificat pentru a reduce pe termen lung de zahăr din sânge grade de tip 1, precum și de tip 2 diabet. Deși indicele glicemic al alimentelor este necesar, cantitatea de carbohidrati consumate în plus contează.

Stresul și anxietatea pot avea un impact asupra glucozei din sânge grade. Hormoni, cum ar fi glucagon precum și cortizol sunt produse în timpul anxietate. Acești hormoni crea nivelul de zahăr din sânge de grade la naștere. Un studiu a aratat ca antrenament, de relaxare, precum și reflecție dramatic minimizat tensiune și a redus nivelul de glucoza din sange pentru studenți.

Localizați dieta care este potrivit pentru tine

De măsurare, precum și păstrarea un ochi pe de glucoza din sange de grade poate ajuta, de asemenea să le reglementeze. De exemplu, menținerea track vă ajută să dau seama dacă aveți nevoie pentru a face modificări în feluri de mâncare sau medicamente. Cu siguranță va ajuta, de asemenea, vei afla cum corpul tau reactioneaza la anumite alimente. Încercați măsurare dumneavoastră de grade în fiecare zi, precum și monitorizarea numere într-un jurnal. A te odihni corespunzător se simte excelent, precum și este esențială pentru totdeauna de sănătate.

De dormit săraci comportamente precum si o lipsa de restul influența, de asemenea, de zahăr din sânge de grade și sensibilitatea la insulină. Ele pot spori foamea și publicitate greutate. Somn decăderea scade eliberarea de dezvoltare agenți hormonali și ridică, de asemenea, nivelurile de cortizol. Ambele joacă un rol vital datoria în nivelul de zahăr din sânge sub control. De asemenea, somnul este despre cantitatea, cât și, de asemenea, de calitate superioară. Cel mai bine este pentru a obține o sumă destul de premium somn in fiecare seara.

Alimente bogate crom includ gălbenușuri de ou, produse din cereale integrale, de înaltă tărâțe de cereale, cafea, nuci, eco-friendly, fasole, broccoli si carne. Magneziu în plus a fost demonstrat de a profita nivelul de zahăr din sânge de grade, precum și deficit de magneziu a fost legat de un risc mai mare de instituire a diabetului zaharat.

Într-o cercetare, persoanele cu cel mai înalt posibil de magneziu consum a avut o 47% mai mică amenințare de a deveni diabetice persoană. Cu toate acestea, dacă aveți în prezent mănâncă o multime de alimente bogate in magneziu, atunci cel mai probabil nu va beneficia de suplimente. Alimente bogate in magneziu includ cu frunze de culoare închisă mediu-amicale, cereale integrale, pește, ciocolată, banane, avocado și fasole.