Home Sănătate Riscul de hipertensiune arterială

Riscul de hipertensiune arterială

0
Riscul de hipertensiune arterială

Hipertensiunea arteriala este o acțiune de forță de sânge apăsarea față de pereții capilarelor. Inima pompează sângele în capilare, care aduc sânge pe tot corpul. Hipertensiune arterială, de asemenea, numit hipertensiune arterială, este periculos, deoarece face inima să lucreze mai greu pentru a pompa sângele aplecat asupra organismului și contribuie la solidificarea arterelor sau ateroscleroza, accident vascular cerebral, stare de rinichi, și, de asemenea, la insuficienta cardiaca.

Ce Este “Obișnuit”, Tensiunii Arteriale? O lectura a tensiunii arteriale este scris similară cu aceasta: 120/80. Este citit ca “120 cu 80.” Lider număr se numește tensiunii arteriale sistolice, precum și numărul mai mic este numit diastolice. Soiurile sunt: Normal: Mai mult de 120 de peste 80 (120/80). Valori crescute: 120-129/ mai mult de 80.

Tensiunea arterială și starea de fitness

Etapa 1 hipertensiune arterială: 130-139/80 -89. Etapa 2 hipertensiune arteriala: 140 și, de asemenea, de mai sus/90 și peste. Hipertensiune dilema: mai mare decât 180/mai mare decât 120– Consultați imediat un medic. Dacă tensiunea dumneavoastră arterială este peste limitele normale, vorbesc cu medicul dumneavoastră despre exact cum să-l mai mici.Fitness presupune a fi capabil de a efectua exercitii fizice. Aceasta de asemenea înseamnă a avea putere și tenacitate pentru a simti cu adevarat doar la fel de bun ca posibil.

Obtinerea mult mai sănătos, chiar și un pic, poate stimula sănătatea ta.Hipertensiunea arterială poate fi tratată în mod corespunzător cu stilul de viață modificări, medicamente, și, de asemenea, remedii naturale. Cele mai multe persoane cu hipertensiune arterială accesoriu experiență cu baza de prescriptie medicala de terapie, cum ar fi diuretice, inhibitori ai ECA, beta-blocante, sau alte alternative, precum și unele ar putea necesita mai mult de un medicament baza de prescriptie medicala pentru a ajunge la optim hipertensiune arterială.

Dacă hipertensiunea arterială are o clinică motiv (al doilea hipertensiune arterială), puteți, de asemenea, nevoie de tratament pentru probleme medicale care sunt adăugarea la hipertensiune arterială.De multe ori, hipertensiunea arterială poate îmbunătăți cu modificări de stil de viață. Uneori, hipertensiune arterială poate scădea la niveluri normale doar cu mod de viață ajustări, în special dacă ați etapa 1 hipertensiune arterială (tensiune arterială sistolică de 130 mmHg la 139 mmHg, sau diastolice tensiunii arteriale 80 mmHg la 89 mmHg), sau dacă aveți valori crescute ale tensiunii arteriale (sistolice de 120 mmHg la 129 mmHg precum și diastolice mult mai mică de 80 mm hg).1.

Dacă aveți incredibil de mare tensiunii arteriale, modificarea stilului de viata poate reduce tensiunea arterială ridicată, deși probabil nu o să optime de grade. Fumatul este unul din cele mai importante factori care creează și agravează hipertensiunea arterială.2 Dacă fumezi și au hipertensiune arterială, este posibil să apară un număr considerabil de renovare în hipertensiune arterială dacă te-ai lasat.
Dacă sunteți supraponderal, scadere in greutate poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale.

Dieta cu fructe și legume și operația

Cu ceva răbdare, mulți oameni pot face folosind un amestec de dieta,eb, cum ar fi fructe și legume proaspete, ajutor menține lichid și, de as precum și exercitarea. Chirurgia bariatrica, care pot fi necesare pentru unele persoane, în plus a fost demonstrat pentru a stimula hipertensiune arterială.3. Alimentele care sunt bogate în apă conținut wemenea, electrolit echilibru, care poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale la nivelurile ideal.

Fructe și legume au în plus anti-oxidanti, ce ajuta la prevenirea deteriorarea capilarelor, precum relevante boli vasculare, care de multe ori se prezintă cu hipertensiune arterială. Alimentare Abordări să Renunțe Hipertensiune arterială (tablou de BORD) dieta este redus în grăsimi hidrogenate, colesterol, carne roșie, și, de asemenea, zahăr, precum și este luată în considerare pentru a fi un mare nutritivă tehnica pentru păstrarea optimă a tensiunii arteriale.

Aceasta dieta evidențiază legume, fructe, produse lactate degresate, boabe întregi, slaba de proteine sanatoase, nuci, precum și legume. Exercitiile regulate pot ajuta păstra optimă a tensiunii arteriale, chiar dacă nu aveți nevoie pentru a lucra pentru managementul de greutate. Cardiovascular, hormonal, precum și colesterol ajustări care rezultă din exercitarea sunt toate considerate a contribui la menținerea sănătoasă a hipertensiunii arteriale. Un plan de dieta, care este redus în sare poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Excesul de sare a fost de fapt relevat de creșterea tensiunii arteriale, pentru unele persoane, dar cu excepția toată lumea.

E mai bune pentru a obține sfaturi de la un dietetician cu privire la aportul de sare. Unele persoane trebuie să aibă o modestă a consumului de sare, în timp ce unii au nevoie pentru a mânca o dieta saraca in sare regim pentru a menține tensiunea arterială ridicată de la obținerea scumpe. Prescripții. Există mai multe medicamente utilizate pentru tratamentul hipertensiunii arteriale. Aceste medicamente se încadrează în clasificări în funcție de diferite sisteme de activitate.

Obiectivele tratamentului cardiologului

Obiectivele De Tratament. Potrivit Colegiului American de Cardiologie și, de asemenea, American Heart Organizare, scopul tensiunii arteriale terapie este de a atinge un nivel de lectura a tensiunii arteriale, care este mult mai puțin decât 130/80 mmHg a tensiunii arteriale sistolice și, de asemenea, mult mai puțin decât 80mmHg diastolice.5 În general, dacă aveți hipertensiune arterială, este foarte probabil că ai cu siguranță va avea nevoie să fie tratate pentru durata de viață pentru a menține această țintă a tensiunii arteriale. Diuretice, de asemenea, descris ca pastile de apă, crește cantitatea de lichid excretat în urină. Se crede că pentru a reduce tensiunii arteriale prin scăderea volumului de lichid distribuirea în vasele de sânge. Efectele Adverse includ redus nivelurile de potasiu, constanta pipi, precum și înrăutățește de gută. Exemple de astfel de medicamente includ.

Thalitone, Tenoretic, precum și Clorpres (hlortalidona).
HydroDiuril, Microzide, și, de asemenea, Esidrix (hidroclorotiazidă).
Lozol (indapamida). Zaroxolyn, Mykrox (metolazone). Enzimei de conversie a angiotensinei (ACE) inhibitori de reducerea tensiunii arteriale prin dilatarea (lărgirea) artere. Efectele Negative constau în tuse, redus sentiment de gust, și, de asemenea, valori crescute ale concentrației potasiului. Exemple de inhibitori ai ECA constau în.

Lotensin (benazepril). Capoten (captopril). Vasotec, Vaseretic (enalapril). Monopril (fosinopril). Prinivil, Zestril (lisinopril). Univasc (moexipril). Accupril (quinapril). Altace (ramipril).Mavik (trandolaprilului). Calciu rețea blocante reduce tensiunea arteriala prin dilatarea arterelor și minimizarea vigoare a inimii presiunilor. Efectele Adverse includ intestinului nereguli, umflarea picioarelor, precum și frustrări. Cazuri constau în:.

Norvasc, Caduet, și, de asemenea, Lotrel (amlodipină). Cardizem, Dilacor, și Tiazac (diltiazem). Plendil (felodipină). DynaCirc (isradipine). Cardene (nicardipină). Procardia XL, Adalat (nifedipin).
Sular (nisoldipine). Isoptin, Calan, Verelan, și Covera (verapamil hydrochloride). Beta-blocante reduce efectul de adrenalina pe cardio sistem, a încetini ritmul cardiac, și, de asemenea, reduce tensiunea asupra inimii și arterelor.6 efecte.

Adverse constau în intensificarea dificultăți de respirație dacă aveți persistente, boala pulmonară obstructivă sau astm; legate de sex tulburare; oboseală; depresie clinică; și intensificarea simptomelor dacă aveți exterior artera boală. Beta-blocant exemple constau.
Lotensin (minoxidil) este un vasodilatator. Acesta funcționează prin crearea capilară să te relaxezi și să lărgească, care scade presiunea necesar să apăsați sângele prin ele. Minoxidil nu acționează direct asupra capilarelor. Promovează acțiunea unei enzime de a crea produse chimice care promovează relaxare a vaselor de sange.

Efectele Adverse includ umflarea, low tensiunii arteriale, amețeli, greață sau vărsături, anorexie nervoasă, și nedorite de păr dezvoltare. Monoterapie, cât și ca Tratament combinat. Utilizarea unui singur medicament antihipertensiv este descris ca monoterapie. Dacă un medicament nu este eficace sau dacă se creează de nesuportat efecte negative, medicul dumneavoastră poate trece la un alt monoterapie, și apoi la un al treilea, dacă esențiale.

Dacă 3 sau chiar mai multe eforturi în monoterapie nu scad tensiunea arterială, fără a crea efecte adverse negative, următoarele acțiuni este de a amesteca terapie cu 2 sau chiar mai prescrise medicamente antihipertensive. În unele cazuri, integrarea medicamente care au diverse mecanismul de activitate poate îmbunătăți rezultatele terapeutice fără intensificarea efectele secundare.