Home Uncategorized Specializate servicii de sănătate oferă,

Specializate servicii de sănătate oferă,

0

Spitalul este doar una dintre

Spitalul este doar una dintreUna dintre cele mai importante companii din regiune, care lucrează aici de aproximativ 700 de sănătate a angajaților, precum și economice și tehnice, precum și sarcinile administrative oferă aproximativ 100 de muncitori. Solutii de Catering, servicii de menaj și, de asemenea, soluții de spălare sunt date de exterior furnizori. Căutarea de a îmbunătăți calitatea tratamentului, conexiune și, de asemenea, sychronisation de toate activitățile, a condus de fapt de monitorizare în spital pentru introducerea unui sistem de management integrat pentru calitate de top, de stabilire și de siguranță și securitate în muncă IMS.

Această inițiativă a fost încununat cu succes achiziționarea de certificate globale în locațiile de mai sus. Břeclav unitate medicală este în prezent singura unitate medicală din Europa, care este un suport de certificări în conformitate cu întreaga lume criterii ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001 Břeclav unitate medicală este, de asemenea, deține titlul de Spital prieten al Copilului. Hořovická unitatea medicală este mai mult decât un tipic spital local fel. Centrul de sănătate furnizează o gamă largă de clinici ambulatoriu și, de asemenea, consiliere follow-up la diferite internare în secții.

De mai sus și dincolo de standardul medical de auto-control pentru a oameni din întreaga republica cehă. Centru Medical Hořovice împreună cu Recuperare spital Beroun precum și radiologice, precum și centru oncologic Ori Pardubice componentă a grupului medical Sotiriose Zavalianise AKESO holding și.cu. Ginecologice-obstetricale divizia are cea mai mare serie în principal Boemia, Colectarea lor de la lumina Soarelui gateway. Neonatologie divizia a intrat în 2014 statutul de Perinatologie centru de tratament intermediar cu capacitatea de a furniza astfel de nou-nascuti, deoarece 31. săptămână de sarcină.

Departamentul de chirurgie

Departamentul de chirurgieHořovické centrul de sănătate dincolo fundamentale de îngrijire medicală, de asemenea, oferă tratament gastroenterologickou în cadrul IBD facilitate centrul pentru pacienții cu non-specifice intestinal umflaturi prin urmare, boala Crohn oameni din întreaga republica cehă. Departamentul de copii deschis în anul 2014 este primul în republica CEHĂ la locul de muncă pentru copiii cu persistente handicapuri de viață de bază funcțiile Separarea reușind intensivă uite după copii!.

Ortopedice departament, folosit cu 600 complet endoproteze de șold și genunchi articulațiilor anual, și, de asemenea, pentru destinatarul lor oferă automat esențiale clinic de recuperare într-o unitate medicală de Recuperare Beroun. Hořovická unitate de asistență medicală este încă în expansiune sale ambulatoriu soluții, dacă în sentimentul de dezvoltare din gama lor, astfel încât calitatea soluțiilor utilizate. În ins 2014 prin intermediul centrului de sănătate cuprinzătoare, de reamenajare, în primul rând în ambulatoriu și apoi, de asemenea, pat de o parte.

În prezent, sunt fiecare stationar diviziune este echipat cu unul la čtyřlůžkovými spațiu cu propria sanitare centre, tv în fiecare spațiu și de accesibilitate la internet printr-o rețea WiFi. Unul mai important atu în jocul video pe satisfacerea completă și, de asemenea, de sănătate și de wellness al persoanei proprii, centrul de sănătate farmacie, oferind nu numai o varietate de servicii medicale și produse cosmetice, dar, de asemenea, de wellness și de recuperare sida. Pacienții parcare este disponibil înainte de unitatea medicală cu mai mult de 100 de garaj.

De peste se pare că dorința proprietarului

De peste se pare că dorința proprietaruluiUnitate medicală Ing. Sotirose Zavalianise este de a dezvolta un instrument medical pentru a se asigura nu doar criteriul de îngrijiri medicale în cele mai bune de înaltă calitate, dar oferind soluții în republica cehă izolate. Precum și toate acestea în mediul cel mai confortabil pentru persoanele fizice, care, în același timp, vom lua în considerare pentru clienții noștri.

Unitate medicală na Bulovce, alcătuiesc un singur funcționale, de afaceri, precum și sistemul economic, care este cea mai mare parte luat parte la aderarea la activități Unitatea medicală este ales de asistență medicală precum și unitățile de învățământ desemnate de către ministerul de wellness. Oferă adulți, precum și copii de ambulatoriu și staționar fundamentale, de specialitate precum și în special analize de specialitate și, de asemenea, de îngrijire medicală, piesele sale sunt, de asemenea, nevoie de plase de siguranță. Sănătate și wellness soluțiile oferite în zona de captare specificate de către MS al republicii CEHE și pe teritoriul întregii republica cehă.